Tak sobie myśle czy udało się komuś zagotować m3 e46

Jaka powinna być normalna temp. oleju podczas miejskiej jazdy (np. mieszana, raz wolno, raz szybko, troche kółeczek, lansu itp.

Pozdr.
po torze nie latalem, ale skoro tak mowisz to napewno tak jestdjset pisze:mnie też nigdy nie przekraczała pionu... ale po jednej wizycie na torze okazało się ze to nie takie trudne zagrzać olej do 120 stopni!
Uwierz mi że tak właśnie jest... kilka minut jazdy na 2, ewentualnie troche na 3 biegu, obroty 5-8tyś (do odcinki nawet) i temp prawidłowaPaffcio pisze:po torze nie latalem, ale skoro tak mowisz to napewno tak jestdjset pisze:mnie też nigdy nie przekraczała pionu... ale po jednej wizycie na torze okazało się ze to nie takie trudne zagrzać olej do 120 stopni!
no chetnie bym wyskoczyl, tylko kolo mnie nie ma dobrego toru, jedynie w Wyrazowie ale to auta by mi szkoda bylo na taki pseudo tordjset pisze:kilka minut jazdy na 2, ewentualnie troche na 3 biegu, obroty 5-8tyś (do odcinki nawet) i temp prawidłowaWyskocz na tor, przeciez do tego jest stworzone ///M!
Ja byłem kilka razy na Wyrazowie i nie jest tak źle. Jeden łuk gdzie trzeba uważać na delikatne nierówności asfaltu, a na innym po wewnetrznej wystające krawężniki, przytarte już jakimiś miskami olejowymiPaffcio pisze: no chetnie bym wyskoczyl, tylko kolo mnie nie ma dobrego toru, jedynie w Wyrazowie ale to auta by mi szkoda bylo na taki pseudo tor